Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Jäsenhuone

Jäsenhuone tarjoaa ratsastusseuran jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Kirjaudu ja tutustu!

Kirjaudu Jäsenhuoneeseen osoitteessa oma.ratsastus.fi

Kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset asettamaan salasanan ”Tilaa uusi salasana” -linkistä. Löydät jäsennumerosi kätevästi esim. KIPAn sivuilta kirjauduttuasi sisään tai vuoden 2020 jäsenkortiltasi. Muussa tapauksessa voit kysyä jäsennumerosi jäsensihteeriltä.

Tarkemmat ohjeet ja vastauksia ongelmiin. Tarvittaessa ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin. 

Etuja tammikuussa

  • Jäsenhuoneen kautta saat 15 % alennuksen kaikista Back On Track ja Wellaware-tuotteista www.backontrack.fi -verkkokaupassa 1.1.-28.2.2021. 
  • Maksa jäsenlaskusi kätevästi jäsenhuoneen kautta 4.1.-10.1.2021, niin osallistut automaattisesti Back On Trackin 239 € arvoisen turvakypärän arvontaan.
  • Kirjaudu jäsenhuoneeseen tammikuun 2021 aikana maksettuasi jäsenlaskusi, niin voit osallistua viiden Horzen 50 € lahjakortin arvontaan! Löydät arvonnan ”Edut”-valikosta.

Jäsenhuoneen sisältöä ja toiminnallisuutta kehitetään edelleen, mutta jo vuoden 2021 alussa löydät sieltä

  • Sähköisen jäsenkorttisi. Jäsenkortissasi näkyvät mm. edustamasi seura ja sen yhteystiedot, kilpailulupasi, toimihenkilöoikeutesi ja merkkisuorituksesi. Muovista jäsenkorttia ei toimiteta enää vuonna 2021.
  • Jäsenlaskusi. Voit maksaa ratsastusseuran jäsenmaksun kätevästi jäsenhuoneen kautta. 
  • Omat tietosi. Voit päivittää osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi jäsenhuoneessa. Tiedot päivittyvät jäsenrekisteriin eikä erillistä ilmoitusta muutoksesta omaan seuraan tai SRL:oon tarvita.
  • Hippos-lehden sähköisen lehtiarkiston. Mahdollisuus palata aikaisempien vuosien lehtien pariin, myös uusille jäsenille!  
  • Vuosittaiset yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Tiedot mm. Pohjolan vakuutuksesta sekä kaupallisista eduista.
  • Säännöllisesti vaihtuvat ajakohtaiset jäsenedut. Etuja mm. tapahtumiin ja koulutuksiin. Kannattaa olla jäsen jo tammikuusta alkaen, näin pääset hyödyntämään kaikki vuoden aikana tarjolla olevat edut ja hyödyt!
  • Materiaalia harrastuksesi tueksi. Aluksi löydät jäsenhuoneesta mm. tehtäviä ja lisämateriaalia hevoskerhoihin sekä mielenkiintoisia meille tehtyjä opinnäytetöitä. Materiaaleja lisätään jatkuvasti myös toiveidenne perusteella. 

Teksti: Suomen Ratsastajainliitto

Advertisement
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close