Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Tapahtumat

Riding Club HH ry pyrkii järjestämään yhdessä Horse Hill -ratsutallin kanssa säännöllisesti jäsenilleen erilaisia koulutuksia ja valmennuksia, jotta jäsenillä olisi mahdollisuus parantaa omia ratsastus- ja hevosenkäsittelytaitojaan. Haluamme kannustaa jäseniämme valmentautumaan ja kilpailemaan omilla tai tallin hevosilla järjestämällä asiantuntevia valmennuksia sekä monipuolisia kilpailuja eri lajeissa.

Laajentaaksemme ratsastusharrastajien piiriä, haluamme tuoda lisää potentiaalisia harrastajia nauttimaan kyseisestä lajista turvallisessa ympäristössä mukavan yhteisön tukemana. Lapsiharrastajan on esimerkiksi turvallista aloittaa hevosharrastus seuran järjestämässä ja koulutettujen ohjaajien ohjaamassa hevoskerhossa, jossa tutustutaan hevoseen eläimenä ja ratsastukseen urheiluharrastuksena. Näin kynnys aloittaa ratsastustunneilla käynti on huomattavasti matalampaa lajin ollessa tutumpi entuudestaan.

Haluamme tavoittaa myös niitä asiakaskuntia, joille ratsastus on entuudestaan tuttu, mutta on saattanut elämän varrella unohtua ja jäädä kokonaan pois. Tätä tavoitetta pyritään toteutettamaan järjestämällä aikuisille ohjattuja kursseja sekä erilaisia paluu satulaan -tunteja.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close