Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Valmennukset

Haluatko kehittyä systemaattisesti taitavammaksi ratsastajaksi?

Riding Club HH ry pyrkii järjestämään yhdessä Horse Hill -ratsastustallin kanssa säännöllisesti jäsenilleen erilaisia koulutuksia ja valmennuksia, jotta jäsenillä olisi mahdollisuus parantaa omia ratsastus- ja hevosenkäsittelytaitojaan. 

Valmennuksissa tavoitteena on kehittää ratsukoiden taitotasoa. Osallistuminen valmennuksiin antaa uusia ahaa -elämyksiä, joita sitten sovelletaan ja treenataan itsekseen tai tunneilla valmennusten välillä. Valmentautuminen antaa paljon lisää ja uusia työkaluja omaan ratsastamiseen ja tukee mahdollista ratsukon harrastamaa kisatoimintaa.

Valmentautuminen sopii kaikille tasosta ja iästä riippumatta. Valmennusryhmiin voi osallistua omalla tai tallin hevosilla. Ryhmät koostuvat pienryhmistä tai yksilötunneista, joissa keskitytään ratsukon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Valmennukset suunnitellaan lajikohtaisesti, joissa treenataan niin koulua kuin esteitä myös toiveiden mukaan. Kilpailutoiminnasta kiinnostuneiden on mahdollisuus tehdä myös valmentajan kanssa kilpailu- ja valmennussuunnitelmia.

Valmentautuminen sopii tukemaan säännöllistä ja aktiivista ratsastusharrastusta. Valmennuksista saa eniten irti, kun valmennuksissa opittuja asioita pääsee harjoittelemaan aktiivisesti valmennuskertojen välissä. Otettuna huomioon ratsastus urheilulajina, ratsastaja tarvitsee uuden asian oppimiseen ja sisäistämiseen paljon toistoja! Emme kuitenkaan suosittele aloittamaan ratsastusharrastusta suoraan valmennuksien pohjalta, vaan oppimaan perusteet ensin ratsastustunneilla. Käy tutustumassa kotitallimme ratsastuspalveluihin!

Valmennuksiin ovat tervetulleita myös ulkopuoliset osallistujat omalla hevosella. Seura tukee ensisijaisesti omia jäseniään seuran järjestämissä valmennuksissa, jolloin valmennusmaksut ovat jäsenelle edullisempia.

Horse Hill -talli hinnoittelee valmennuksien yhteydessä erikseen hevosen vuokraamisesta ja maneesin käytöstä niin tallin asiakkaille kuin ulkopuolisille vierailijoille. Hevosen vuokraamisessa ovat etusijalla tallin vakiotuntien asiakkaat sekä seuran jäsenet.

Ilmoittautumiset valmennuksiin ovat sitovia, ja peruuntumiset tulee tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloituksettoman peruutuksen pystyy tekemään ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset valmennuksiin:
Valmennusvastaava Niina Timonen
niina@horsehill.fi

Käy katsomassa tulevien valmennusten päivämäärät tapahtumakalenteristamme.search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close