Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Heppakerhot

Heppakerhot on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneet hevosista ja hevosen hoidosta. Kerhossa opetellaan kaikkea hevosen varustamiseen ja hoitamiseen liittyviä perustaitoja.

Seura pyrkii järjestämään keväisin ja syksyisin eri tasoisia kerhoja riippuen osallistujien iästä ja osaamistasosta. Tarkemmat järjestämisajankohdat löydät tämän sivun lopusta, seuran Facebook ja Instagram-sivuilla sekä tallin ilmoitustaululla. Heppakerhon aikuinen vastuuhenkilö on seuran puheenjohtaja Sannamaria Luiro. Kerho-ohjaajamme ovat mukavia ja lasten kanssa viihtyviä nuoria. Mukana kerhoissa on aina vähintään yksi seuramme aikuinen vastuuhenkilö.

Kerho on loistava tapa tukea lapsen oppimista hevosista ratsastuksen ohella, jotta omat perustiedot ja -taidot kehittyvät muun muassa hevosen hoidosta ja hevosen käyttäytymisestä. Emme kuitenkaan opeta ratsastamaan heppakerhossa, vaan tätä on mahdollista harrastaa erikseen tallin järjestämillä ratsastustunneilla ja -kursseilla. Lue lisää!

Seura ei ole vakuuttanut automaattisesti kerholaisiaan! Kerhoihin osallistuminen ei vaadi kerholaiselta seuran jäsenyyttä, mutta suosittelemme silti lämpimästi hakemaan jäsenyyttä lapsen, nuoren tai oman turvallisuuden vuoksi. Hevonen on suuri ja nopea eläin, jolloin hevosen hoitamiseen ja käsittelemiseen liittyy aina riskejä, vaikka kerhomme ovat valvottuja ja ohjattuja sekä hevosemme tottuneita lapsiin ja käsittelytilanteisiin. Seuran urheiluvakuutus turvaa hevosharrastajamme kattavasti niin matkan aikana tallille kuin hevosta hoidettaessa ja ratsastaessa. Lue lisää seuran jäsenyydestä.

Heppakerhot syksyllä 2022

Lasten ponihetket

Lasten ponihetket -kerho tarjoaa 5-8 -vuotiaille ohjattuja ponihetkiä. Kerhossa opettelemme yhdessä perusteet hevosen käsittelystä ja varustamisesta. Ponihetkillämme lapsi tutustuu hevosharrastukseen ohjatussa ja turvallisessa ympäristössä! Kurssi on ideaali lapsille, joilla ei ole aiempaa hevosharrastetaustaa. Huom! Kerhossa ei opetella ratsastamaan!

Ponihetket kokontuuvat kuusi kertaa ja kesto on yhden tunnin.

Hinta: 55 €

Perustason heppakerho

Perustason heppakerho on tarkoitettu alakouluikäisille 9-12 -vuotiaille hevosharrastusta aloitteleville lapsille. Kerhossa opetellaan perusasioita eli opetellaan hevosen hoidon alkeita, ratsastus harrastuksena, hevonen eläimenä ja talli ympäristönä, sekä käydään läpi ja opetellaan turvallisuuteen liittyvät asiat. Perustason kerhossa tavoitellaan perushoitomerkkiin vaadittavien tietojen ja taitojen kartuttamista. Perushoitomerkin suorittaja osaa hoitaa ja varustaa hevosen itsenäisesti ratsastustunnille ja sieltä pois. Huom! Kerhossa ei opetella ratsastamaan!

Kerhon ohella kerholaisella on mahdollisuus suorittaa perushoitomerkki, josta kerholainen saa todistuksena itselleen metallisen rintapinssin ja diplomin. Myös ensi vuoden jäsenkorttiin rekisteröidään hyväksytty suoritusmerkki. Merkkisuorituksen pöytäkirjaan merkitään suoritetut osa-alueet, mitä kerhoissa opetellaan. Jos kerholainen on poissa tietyn osa-alueen kerhopäivältä, hyväksytyn merkkisuorituksen osalta merkkisuorituksen järjestäjä voi vaatia erillistä koetta tällöin tietystä osa-alueesta.
Huomaathan, että SRL:n viralliseen merkkisuoritukseen vaaditaan SRL:n hyväksymän ratsastusseuran jäsenyys.

Perustason heppakerto kokontuu kuusi kertaa ja kesto on 1,5 tuntia.

Hinta: 70 €

Aikataulu syksy 2022

Ponihetket ja perustason heppakerho kokontuu seuraavina launtaina: 24.9., 1.10., 8.10., 15.10., 29.10. ja 5.11. 2022

Ponihetket klo 11-12
Perustason heppakerho 12:30-14

Ilmoittautuminen ja varaukset

Varaa paikkasi nettisivuiltamme täältä. Lisätietoa seuran puheenjohtajalta Sannamaria Luirolta, ridingclubhh@gmail.com

Heppakerhoissa touhussa mukana nähdään mm. seuraavat hevosystävämme:

Ja ponikerhoissa opetusmestareina toimivat poniystävämme:

Lue lisää hevos- ja poniystävistämme tallin kotisivuilta Hevosemme.


Lisätietoja:

Riding Club HH ry
Puheenjohtaja Sannamaria Luiro
ridingclubhh@gmail.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close